Izvor:
20.05.2018 u 18:06
0

ŠPANAC HVALI SRBINA: Rafa srećan što se Nole vraća u staru formu posle ozbiljnih problema sa laktom!

Rafaela Nadala ljubitelji tenisa kojima je Novak Đoković omiljeni igrač često smatraju "glavnim negativcem" u bajci koja je imala fantastičan tok sve dok se naš najbolji teniser nije privremeno povukao usled ozbiljnih problema sa laktom. Ali, Rafa je, zapravo, prilično srećan što se Nole vratio.

O tome svedoče i njegove reči posle sjajnog rimskog polufinala, u kome Španac jeste pobedio u dva seta, ali su pojedini potezi dokazali da su u pitanju dva istinska giganta ovog sporta, te da se Đoković posle dve pauze – polako ali sigurno vraća na visok nivo:

– On se vratio posle dugog odsustva zbog povrede. A teško je vraćati se… – rekao je najpre Nadal iz iskustva.

Španski as se vrlo brzo osvrnuo na svoja očekivanja od nastavka Noletove karijere:

– Znate, nemam ni najmanju sumnju da Novak želi da igra, da želi da se vrati onoj staroj formi kada je bio najbolji. Previše je on dobar da ne bude deo tenisa. I, to vam je to. Iz nedelje u nedelju će tražti put da se vrati 'u normalu', a to će se sigurno i desiti – ne ostavlja dilemu Rafa.

On je uveren da tek slede odlične igre Novaka Đokovića:

– Gledao sam ga nekoliko puta ove godine. A onda i ove sedmice, posebno. I, po mom mišljenju, ovo mu je bila najbolja nedelja u 2018. Ne mislim samo na naš duel, mislim na to da je bio odličan dan ranije protiv Nišikorija, a i prethodno, protiv teškog rivala kakav Ramos stvarno jeste. Novak igra na visokom nivou, ponovo. Ima sada izuzetno dobar turnir iza sebe. Mislim da je on spreman za Rolan Garos – uverava Nadal.

Izvor: Blic
Foto: Twitter/RafaelNadal

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter