Izvor:
26.05.2018 u 15:42
0

NADAL: Federer mi ne nedostaje, Novak jedan od najboljih u istoriji!

Rafael Nadal, prvi igrač sveta, kaže da je Novak Đoković jedan od najboljih igrača u teniskoj istoriji.

Rafa i Nole odigrali su nedavno, posle nešto dužeg vremena, svog 51. međusobni duel u Rimu, kada je Španac posle velike borbe u dva seta uspeo da prođe u finale i kasnije osvoji titulu.

"Novak je jedan od najboljih igrača u istoriji našeg sporta. Za mene – on se nigde nije vraćao jer je uvek bio tu, među najboljima. Ume da bude izuzetno teško da se vratite posle povrede, a on je bio veoma dobar u Rimu. Bez sumnje je jedan od glavnih kandidata za osvajanje Rolan Garosa", rekao je Nadal.

Đokovićeva partija u prestonici Italije bila je daleko najbolja od kada se vratio na teren posle povrede, a može se reći da je došla u pravi čas jer u nedelju startuje drugi Grend Slem sezone – Rolan Garos.

Naš predstavnik imao je sreće na žrebu, prvi meč odigraće protiv Rožerija Dutre da Silve, a duel sa Špancem, koji igra za svoju 11. titulu u Bulonjskoj šumi, moguć tek u velikom finalu, dok u Parizu neće biti Rodžera Federera.

"Iskreno, meni je apsolutno isto da li Federer igra ili ne. Takođe, ne mogu da kažem da su pobede Novaka i Rodžera manje posebne jer ja nisam igrao na određenim turnirima zbog povrede. Ne bi bilo fer da tako mislim. To što neće biti Rodžera je svakako loša vest za tenis, ali ne i za mene. Pobeda u Parizu sa njim ili bez njega je ista i ima isto značenje", zaključio je Rafa.

b92.net
Foto: Twitter/BBC Sport, Twitter/RafaelNadal

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter