Izvor:
07.06.2018 u 19:50
0

Britanska novinarka u čudu: „Nikada nisam videla Novaka tako slomljenog“!

"Nikad ga nisam videla toliko slomljenog posle poraza. Bukvalno nije mogao da odgovara na pitanja i na mnoga je dao odgovore jednom rečenicom. Nikad ga nisam videla takvog. Toliko je napredovao u poslednje vreme i nadam se da će razmisliti o svemu i da ćemo ga videti na travi", rekla je Kroft.

Zvanična informacija je da će Đoković nastupati na Gren slemu u Velikoj Britaniji, ali posle ovakvih komentara ništa ne može da se tvrdi. Novak je stvarno izuzetno napredovao od Mastersa u Indijan Velsu i Majamiju, a čak i poraz od relativno nepoznatog Marka Čekinata je bio svetlosnim godinama bolji od izdanja na pomenutim Mastersima.

b92.net
Foto: eurosport/printscreen, Australian Open TV/printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter