Izvor:
15.08.2016 u 18:36
0

DOBRA VEST ZA TENIS: Marija Šarapova se vraća na teren u januaru?

Suspendovana ruska teniserka Marija Šarapova mogla bi da se vrati takmičenjima u januaru, rekao je predsednik Teniskog saveza Rusije Šamil Tarpiščev.

Petostruka Gren slem šampionka Šarapova suspendovana je u junu na dve godine, pošto je u martu priznala da su njeni doping rezultati na ovogodišnjem Australijan openu bili pozitivni na meldonijum, supstancu koju je Svetska antidoping agencija (WADA) 1. januara stavila na listu zabranjenih.

Sve će biti odlučeno u septembru. Nemoguće je tvrditi sa sigurnošću, ali mislim da će Šarapova početi da igra u januaru – rekao je Tarpiščev za agenciju TASS.

Ona je tada rekla da nije znala da je meldonijum na listi zabranjenih, a da je tu supstancu uzimala zbog problema sa srcem.

Bivša prva teniserka sveta se žalila na suspenziju, a Sud za sportsku arbitražu saopštio je prošlog meseca da će rasprava o slučaju Marije Šarapove biti održana 19. septembra.

Izvor: B92
Foto: Twitter/svetrs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter