Izvor:
13.07.2018 u 19:45
0

POZNAT FINALISTA VIMBLDONA: Anderson pobedio Iznera posle šest i po sati igre!

Kevin Anderson iz Južne Afrike plasirao se u finale Vimbldona, jer je u maratonskom polufinalu pobedio Amerikanca Džona Iznera 3:2 (7:6, 6:7, 6:7, 6:4, 26:24).

Izner i Anderson na terenu su proveli šest sati i 35 minuta!

To je drugi najduži meč u istoriji Vimbldona, a treći u teniskoj istoriji!

U drugom polufinalu, koje treba da počne posle ovog meča, sastaju se Novak Đoković i Rafael Nadal, koji su ceo dan čekali da Anderson i Izner završe.

Anderson je drugi put u karijeri u gren slem finalu. Prethodno je 2017. godine poražen od Nadala u borbi za trofej na US openu.

Finale će se igrati u nedelju.

Očekivalo se da će Anderson i Izner igrati dugo, ali njih dvojica su baš preterala.

Obojicu je servis, koji im je inače najjače oružje, dobro služio, pa su za ovih šest i po sati viđena samo šest brejkova – dva u trećem, tri u četvrtom i jedan u petom.

Na kraju, Južnoafirkanac je slavio, jer je imao više snage. Anderson je i u četvrtfinalu dobio maratonski meč, protiv Rodžera Federera, kada je napravio preokret – od 0:2 do 3:2.

Izvor: Kurir
Foto: instagram/kandersonatp

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter