Izvor:
17.07.2018 u 07:38
0

Stručnjaci jedinstveni u oceni: „Novak osvaja i US Open“!

Podigao je Novak Đoković pehar na Vimbldonu i tako poslao jasnu poruku najvećim rivalima pred nastavak sezone.

Svoje viđenje uspeha srpskog tenisera dali su Boris Beker, Tim Henman i Andre Agasi.

BORIS BEKER: JU-ES OPEN JE NjEGOV
– Đoković je dve godine bio daleko od grend slem trofeja, ali se 13. peharom uključio opet u trku sa Nadalom i Federerom. On zna da Rafa ima 17, Rodžer 20, ali zna i da može da igra još minimun dve-tri godine i osvoji još najvećih titula. Počev od Ju-Es opena u septembru.

TIM HENMAN: FEDERER UGROŽEN
– Trinaesta grend slem titula je Novaku dodatno povećala strast i glad. Vratio se na najviši nivo, nema više probleme sa povredom. Neverovatno je da je Federer sa 20 grend slem pehara i dalje ugrožen. Đoković se vraća tu jednačinu, iako će mnogi reći da je Rodžer predaleko.

ANDRE AGASI: ZASTRAŠUJUĆE ZA PROTIVNIKE
– Uopšte ne sumnjam da je pred Novakom još mnogo godina u vrhu svetskog tenisa i na tronu najvećih turnira. Mislim da i dalje postoje segmenti u njegovoj igri koji mogu da se poprave, što je verovatno zastrašujuća misao za njegove rivale. Od autsajdera je opet postao igrač od koga se očekuje da osvaja titule.

novosti.rs
Foto: wimbledon/YT printscreen, Twitter/novilistrs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter