IZMENE U SAOBRAĆAJU: Ukidaju se trolejbusi a tramvaji i autobusi menjaju trase!

Zbog radova na tramvajskim šinama u zoni raskrsnice Bulevara kralja Aleksandra i Ustaničke ulice, od subote, 4. avgusta, od 0.30 časova do 6. avgusta, u 3.30 časova menja se režim rada linija javnog gradskog prevoza.

Kako je saopšteno iz GSP-a, u subotu i nedelju, celodnevno, tramvaji sa linija 5, 6, 7 i 14 saobraćaće do stare okretnice u Bulevaru kralja Aleksandra. Autobusi sa linije 20, u oba smera, saobraćaće trasom: Mite Ružića – Bulevar kralja Aleksandra – Gospodara Vučića – Vojislava Ilića – Mis Irbijeva – Dr Velizara Kosanovića – Pljevaljska – Mirka Sandića – Ustanička – Vojislava Ilića i dalje redovnom trasom.

Autobusi sa linije 309, u oba smera, ići će trasom: terminus Zvezdara /pijaca/ – Vjekoslava Kovača – Desakaševa –- Bulevar kralja Aleksandra u smeru ka Kaluđerici – Gospodara Vučića – Vojislava Ilića – Ustanička – Bulevar kralja Aleksandra i dalje redovnom trasom.

Zbog radova u ispravljačkoj stanici „Kruševačka” na zameni transformatora doći će do obustave napajanja električnom energijom kontaktne mreže u Ulici gospodara Vučića i okretnice „Kruševačka” 4. i 5. avgusta što će dovesti do izmene režima rada pojedinih linija. Ukida se trolejbuska linija 22 koja saobraća na relaciji Studentski trg – Kruševačka, a pojačava trolejbuska linija 21 koja saobraća na relaciji Studentski trg – Učiteljsko naselje.

 

Blic.rs
Foto: Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost