IZMENE NA DEVET LINIJA GSP: Radovi na vodovodnoj mreži u Bulevaru despota Stefana!

Zbog radova na rekonstrukciji vodovodne mreže u Bulevaru despota Stefana, od Džordža Vašingtona do Cetinjske, sve do 2. septembra doći će do promene trasa linija javnog prevoza.

Za to vreme biće zatvorena saobraćajna traka u smeru ka centru grada (desna-neparna strana ulice, gledajući ka Trgu republike), a smer ka Karaburmi će normalno funkcionisati.

* Linije 32E i 96 od raskrsnice Bulevara despota Stefana i Džordža Vašingtona do terminusa "Trg republike" će saobraćati ulicama Džordža Vašingtona i Francuska

* Linije 16, 27E, 35, 43 i 95 od raskrsnice Bulevara despota Stefana i Džordža Vašingtona do Terazijskog tunela će saobraćati ulicama Džordža Vašingtona, Francuska, preko Trga republike, Makedonske, Dečanske i dalje redovnom trasom.

* Linije 23 i 58 će od raskrsnice Bulevara despota Stefana i Cvijićeve do Takovske ulice će saobraćati ulicama Bulevar despota Stefana, Džorža Vašingtona, Takovska, Kneza Miloša i dalje redovnom trasom.

Uspostavlja se privremeno stajalište "Trg republike" za linije 16, 27E, 35, 43 i 95 na poziciji postojeće stajališta za noćne linije ispred preduzeća "Dunav osiguranje".

 

Blic.rs
Foto: Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost