Izvor:
01.10.2018 u 09:42
0

BG TOPLANE DANAS POČELE PROBE: Proverite radijatore! Ako curi, pozovite ovaj broj!

Građani curenje na instalacijama mogu da prijave na telefon 011 20 93 100

"Beogradske elektrane" započele su danas funkcionalne probe, prvo u najvećoj toplani na Novom Beogradu, koje služe da se provere svi delovi sistema.

Ivana Kalanja iz "Beogradskih toplana" je rekla da se pokreće jedan po jedan uređaj. "Neka količina toplotne energije biće puštena, ali vreme koje je potrebno da budu topli ili mlaki radijatori je dugo", napomenula je Kalanja.

Ističe i da je najvažnije da se prvo prijave curenja koja mogu da se jave u početnom periodu, a potom dolaze na red svi ostali problemi.

Građani curenje na instalacijama mogu da prijave na telefon 011 20 93 100.

Državni sekretar Ministarstva energetike zadužen za rad toplana Zoran Predić kaže da su sve toplane u Srbiji danas u režimu toplih proba da bi bile spremne za sezonu.

Objašnjava i da vremenom funkcionalne probe prerastaju u tople, zavisno od vremenskih uslova i stanja sistema.

Predić ističe da su uglavnom sve toplane snabdevene energetima. "Manji problemi postoje u Kruševcu i Smederevu, ali verujem da ćemo u narednim danima stvoriti uslove za dugoročno stabilno snabdevanje", naveo je Predić.

Kurir.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter