Izvor:
01.11.2018 u 13:27
0

SUVE SLAVINE: Sutra bez vode Zvezdara, Palilula i Novi Beograd!

Potrošači na opštini Novi Beograd u Ulici Tadije Sondermajera ostaće bez vode sutra od 8.30 do 18 sati, saopšteno je iz JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija”.

Takođe, sutra će od 8.30 do 18 sati bez vode biti na opštini Zvezdara potrošači u ulicama Učiteljskoj, od Živka Davidovića do Opatijske, u Opatijskoj, Sopoćanskoj, Tržičkoj i Mis Irbijevoj, od Živka Davidovića do Opatijske ulice.

Istog dana, od 8 do 16 sati, bez vode će biti potrošači opštine Palilula u Ulici Zrenjaninski put, od Azanjske ulice do broja 111 (neparna strana) i u Samoškoj ulici. Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđena je auto-cisterna.

Iz „Vodovoda” apeluju na potrošače da pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe.

Sve dodatne informacije potrošači mogu dobiti u Kontakt centru JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija” na telefon 3606-606, a obaveštenja o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se potražiti i na web-adresi www.bvk.rs.

Kurir.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter