BEOGRAD: Izmene u saobraćaju tokom posete Putina!

Tokom posete predsednika Rusije Vladimira Putina u Beogradu će delimično biti izmenjen režim saobraćaja.

Prema rečima načelnika Uprave saobraćajne policije Grada Beorgada Dragana Bogosavca, prve izmene u saobraćaju mogu se očekivati već u toku večeri i noći, koje podrazumevaju zabranu parkiranja u zoni oko Hrama Svetog Save i malog broja ulica na Novom Beogradu.

Kako je rekao, sva vozila koja su parkirana na trasi, odnosno u ulicama kojom će se kretati predsednička kolona biće pomerena, radi sigurnosti.

- Vlasnici vozila su dobili molbu da ih pomere, ako neko od sugrađana ne bude uklonio vozilo, ono će biti izmešteno na drugu lokaciju - rekao je Bogosavac.

Ulice će biti sukcesivno zatvarane kako se bude kretala predsednička kolona.

Bogosavac je rekao da se prve izmene u saobraćaju sutra očekuju kasno prepodne, od Aerodroma ka Novom Beogradu i još nekim pozicijama, i da će u određenim periodima biti potpuno zabranjeno kretanje vozila i pešaka u pojedinim delovima, kao i zabrana kretanja na reci i u vazdušnom prostoru.

S obzirom da se očekuje veći broj građana u centru grada tokom poslepodneva, Bogosavac je rekao da će biti izmena u saobraćaju u široj zoni centra, a da će građani biti informisani koje će ulice biti zatvorene ili delimično zatvorene, a gde će biti otežanog saobraćaja.

- Uprava saobraćajne policije će preduzimati mere da nakon prolaksa predsedničke kolone saobraćaj što pre bude normalizovan - rekao je Bogosavac.

 

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost