Izvor:
06.03.2019 u 10:17
0

VARAO LJUDE NA ULICI: Uhapšen muškarac koji se lažno predstavljao!

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su S.R. (64) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio više krivičnih dela prevare.

Sumnja se da je on na teritoriji Beograda stupao u kontakt sa starijim sugrađanima na ulici predstavljajući im se kao grčki državljanin kome je neophodan novac za popravku automobila, saopštio je MUP.

Da bi dobio novac, prema dogovoru sa jednom osobom koja se predstavljala kao stomatolog, S. R. je, kako se sumnja, njemu nudio zlato po povoljnoj ceni.

Pošto lažni stomatolog navodno nije imao novac kod sebe, od oštećenih su uzimali novac dajući im zlato kao zalog, koje je, kako se ispostavilo, bilo lažno, a nakon toga se više nisu pojavljivali.

Osumnjičenom je određen pritvor do 30 dana.

S obzirom da postoje osnovi sumnje da je na ovaj način prevareno više građana, Ministarstvo unutrašnjih poslova poziva sve oštećene da se jave Policijskoj upravi za grad Beograd ili Policijskoj stanici Čukarica na brojeve telefona 011/3052-340 i 011/3052-341.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter