OVOG LETA VRAĆA SE NA BIOSKOPSKA PLATNA: Kraj treće faze Marvelovog filmskog univezuma!

 Jedan od najpoznatijih i najvoljenijih Marvelovih junaka - Spajdermen, ovog leta vraća se na bioskopska platna u filmu "Spajdermen: Daleko od kuće“, koji će na repertoaru domaćih bioskopa biti od 4. jula, najavio je distributer "CON Film". 

Ostvarenje se nadovezuje na priču svetskog blokbastera "Osvetnici: Kraj igre", i kao takvo predstavlja kraj treće faze Marvelovog filmskog univezuma. 

Piter Parker odlučuje da se pridruži svojim najboljim prijateljima Nedu, Em Džej i ostatku ekipe na letnjem odmoru u Evropi. 

Međutim, njegov plan da zapostavi svoje superjunačke dužnosti na nekoliko nedelja brzo se izjalovio kada je nevoljno pristao da pomogne Niku Fjuriju (Semjuel L. Džekson) u otkrivanju ko stoji iza napada misterioznih stvorenja koja šire haos širom starog kontinenta. 

Umesto mirnog razgledanja Venecije i Londona čekaju ga obračuni sa novim neprijateljima, uključujući i Misterija (Džejk Džilenhal). 

Pred Spajdemenom je sada teška bitka jer u potpuno novim okolnostima mora da spasava svet i zaštiti svoje prijatelje, a očekuje ga i neočekivani novi savez.

U ulozi Pitera Parkera publika će ponovno gledati britanskog glumca Toma Holanda.

Režiju filma potpisuje Džon Vots, scenario Kris Mekena i Erik Somers, a u glumačkoj ekipi su i Marisa Tomej, Zendaja, Toni Revolori, Džejkob Batalon, Džek Bi Smuv i Njuman Akar.

 

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva 

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

                   Nedelja 

04:30 Rano jutro
06:45 Dobro jutro Srbijo
09:00 Bolja zemlja
10:45 TOP SHOP
11:00 Prelo u našem sokaku
11:55 Vesti
12:05 Prelo u našem sokaku
12:55 Vesti
13:00 Prelo u našem sokaku
14:0 Vesti
14:05 Parovi - Nedeljni ručak
16:40 Čađava mehana
17:30 Telemaster
18:25 Ela Ela Show
21:00 Parovi - Izbacivanje
02:30 Parovi - Live