Izvor:
16.08.2019 u 10:31
0

BEOGRAD : BESPLATAN PREVOZ do Beer Fest-a !

Autobusi GSP Beograd od četvrtka uveče besplatno prevoze posetioce ovogodišnjeg Beograd Bir Festa (Belgrade Beer Fest) sa četiri ključne tačke u gradu do Ušća, na kojem se održava popularni festival piva.

Za besplatan prevoz pobrinula se kompanija Hajneken Srbija (Heineken) u okviru tradicionalne akcije "Društvo, ko vozi kući?", koju već sedmu godinu zaredom organizuje u saradnji sa Agencijom za bezbednost saobraćaja, Bir Festom i GSP-om.

Besplatan prevoz u oba pravca za hiljade ljubitelja piva i "tvrđeg" zvuka na jednom od najvećih letnjih festivala u Srbiji, odvija se na četiri GSP linije:

– Ušće-Trg Republike;

– Ušće-Glavna železnička stanica-Sajam-Bioskop "Šumadija" (Banovo Brdo); – Ušće-GO Novi Beograd-Omladinskih brigada-TC Piramida (Novi Beograd); i

– Ušće-Studentski grad-Zemunska bolnica-Kej oslobođenja (Zemun).

Vožnje bez potrebe za validiranjem predviđene su na svakih pola sata sa početnih stajališta, i to u sledećim terminima: danas i sutra od 19:30h do 04:30h, a u nedelju i ponedeljak od 19:30h do 02:30h, navodi se u saopštenju kompanije Hajneken.

Takođe, posetioci festivala moći će da se zabave i edukuju na "Safe" zoni u okviru festivala.

Tokom ovogodišnjeg Bir Festa biće održano više od 120 besplatnih koncerata.

Akciju "Društvo, ko vozi kući?", kompanija Hajneken Srbija organizuje već sedmu godinu u saradnji sa Agencijom za bezbednost saobraćaja, Beograd Bir Festom i Gradskim saobraćajnim preduzećem Beograd (GSP).

Cilj akcije "Društvo, ko vozi kući?" je da se podigne svest o odgovornoj konzumaciji i odgovornom ponašanju u saobraćaju.

Tanjug.rs
Foto : arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter