Izvor:
25.12.2016 u 19:14
0

Oni su naša budućnost: Gradska opština Palilula obezbedila novogodišnje paketiće za 4000 mališana!

Novogodišnja predstava i podela paketića za najmlađe na Paliluli održana je danas u Hali "Aleksandar Nikolić", a prisustvovalo je oko 4000 mališana koji su dobili paketiće koje je za njih obezbedila Gradska opština Palilula povodom predstojećih praznika.

Predsednik opštine Palilula Aleksandar Jovičić izjavio je da je uz pomoć privrednika iz te opštine obezbeđeno da 8000 dece dobije paketiće i prisustvuje prigodnom prazničnom programu.

On je podvukao da opština Palilula stalno radi na tome da usreći najmlađe sugrađane ističući da su oni budućnost i da u njih treba ulagati.

– Smatram da će doći dan kada će oni biti bolji i uspešniji od nas – poručio je Jovičić koji je dodao da je priredba održana danas, kao i ona koja će biti sutra, namenjena deci od 3-6 godina, a da će 27. decembra biti održana i posebna predstava za najmlađe sugrađane koji imaju jednu ili dve godine.

– Presrećan sam što se danas družimo sa onim što Srbija najlepše ima i nečim što će zasigurno u budućnosti biti naš najveći potencijal – rekao je Jovičić.

Kako je najavio manifestacija će postati tradicionalna a da će se tokom čitave godine organizovati prigodne akcije koje će za cilj imati promovisanje mladih.

U programu su ucecstvovali hor "Pahuljica", Kulturno umetničko društvo "Lira", Dečiji hor "Vrapčići", Gimnastičarski klub "Palilula"…

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter