Izvor:
05.03.2017 u 21:50
0

PASJE POPODNE U BEOGRADU: I njima je nedelja dan za izležavanje! (foto)

Da ljudi nisu jedina vrsta koja vikendom voli da se izležava na kauču potvrđuje nam jučerašnji prizor ufotkan u gradskom naselju Železnik, gde su tri kuce odlučile da malo predahnu i provedu jedno lenjo popodne baškareći se na odbačenom trosedu, ostavljenom blizu autobuske okretnice.

Pohaban i ogoljen, trosed je ipak poslužio svrsi i pružio nešto udobniju dremku od one na koju su ovi četvoronšci navikli, te je jedan prolaznik odlučio da takav momenat ovekoveči fotografijom i podeli je na Instragamu.

Znajući da je prvi vikend u mesecu rezervisan za besplatno odnošenje kabastog otpada, pretpostavljamo da je komad nameštaja ostavljen s tom namerom, ali je pre konačnog odbacivanja još jednom nakratko "odradio posao" ovim umilnim lutalicama.

blic.rs
foto:instagram

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter