Izvor:
10.03.2017 u 08:39
0

PAŽNJA! Ako zateknete OVO na vašim vratima, čuvajte se, za petama vam je NOVA PATROLA!

Razmazan pseći izmet po vratima gotovo da je u jednom danu osvanuo u pojednim ulazima na Starom gradu i Novom Beogradu, poput novoosnovanog pokreta otpora prema nesavesnim vlasnicima kućnih mezimaca.

Upravo jedna takva pseća patrola krstari Starim gradom. Kao saobraćajne kamere, kazna, ali dokaz stižu direktno na adresu, istom merom kao što je i prolaznika nenadano sačekala ispod đona neprijatna masa.

Naime, osim smrdljivog potpisa na vratima, dostavljaju i uredno sliku vlasnika, fotografisanog sa njegovim mezimcem, ali i minulim radom koji ostavljaju za sobom.

Niko ne zna o kojim se osvetnicima radi, ali verovatno da će ubrzo dobiti svoje fanove, ali i protivnike. Nedavni apel, napravlljen kada je na zelenim površinama na šetalištu 25. maja bilo pobodeno stotine belih papirića koji su ukazivali da je upravo tu nečiji mezimac izvršio nuždu, izgleda nije dao rezultat.

Koliko je na ovoj opštini aktuelan ovaj komunalni problem svedoči i da je jedna bivša Starograđanka sada sa boravištem inostranstvu donirala dva aparata za uklanjanje psećeg izmeta. Oformljen je i specijalan tim "GOBUSTERS", koji svakodnevno obilazi trotoare i skuplja ono što ostave za sobom mezimci, ali i njihovi nesavesni vlasnici.

Sličan pokret otpora javio se i na Novom Beogradu, ipak ne sa toliko detektivsko-policijskim iskustvom i radom na gonjenju vlasnika. Navodno su se i tu pojavili slučajevi umazanih vrata i ulaza.

Blic
Foto: Facebook/Vera Sekulic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter