Izvor:
15.03.2017 u 02:53
0

Velika akcija policijskih presretača u Novom Beogradu: EVO KOJA VOZILA KREĆU U MISIJU OD MESEC DANA!

U narednih mesec dana tri presretača MUP-a cirkulisaće Novim Beogradom i kontrolisati nesavesne vozače. Tako će svi oni koji prođu novobeogradskim ulicama često biti na meti dve škode Superb i jednog plavog Audija, novopazarskh tablica.

Njihov zadatak je da presreću bahate vozače, one koji telefoniraju, ne vezuju pojas, prekoračuju brzinu i na bilo koji drugi način krše pravila saobraćaja, ugrožavaju sebe i druge u vožnji.

Policijski presretači su jedno od najefikasnijih sredstava sprovođenja zakona o bezbednosti u saobraćaju. Iako su se na našim putevima retko viđali, srpska policija je rešila da to promeni.

Podsećamo da je početkom godine Uprava saobraćajne policije dobila nova vozila opremljena najsavremenijim uređajima za detektovanje prekršaja. Radi se o uređajima koji istovremeno mogu detektovati saobraćajne prekšaje u tri i više saobraćajnih traka.

Ovakvim presretačima ne možete pobeći i od njih ne možete sakriti nijedan prekršaj. Zato je najbolje da poštujete sva saobraćajna pravila.

Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter