parovi prijava happy zvezda prijava kviz happy talent šou

Velika akcija policijskih presretača u Novom Beogradu: EVO KOJA VOZILA KREĆU U MISIJU OD MESEC DANA!

 

U narednih mesec dana tri presretača MUP-a cirkulisaće Novim Beogradom i kontrolisati nesavesne vozače. Tako će svi oni koji prođu novobeogradskim ulicama često biti na meti dve škode Superb i jednog plavog Audija, novopazarskh tablica.

Njihov zadatak je da presreću bahate vozače, one koji telefoniraju, ne vezuju pojas, prekoračuju brzinu i na bilo koji drugi način krše pravila saobraćaja, ugrožavaju sebe i druge u vožnji.

Policijski presretači su jedno od najefikasnijih sredstava sprovođenja zakona o bezbednosti u saobraćaju. Iako su se na našim putevima retko viđali, srpska policija je rešila da to promeni.

Podsećamo da je početkom godine Uprava saobraćajne policije dobila nova vozila opremljena najsavremenijim uređajima za detektovanje prekršaja. Radi se o uređajima koji istovremeno mogu detektovati saobraćajne prekšaje u tri i više saobraćajnih traka.

Ovakvim presretačima ne možete pobeći i od njih ne možete sakriti nijedan prekršaj. Zato je najbolje da poštujete sva saobraćajna pravila.

 

 

Telegraf
Foto: Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Cetvrtak
04:30 Rano jutro
06.45 Dobro jutro Srbijo
11:15 Parovi Jutarnja kafica
11:40 TOP - SHOP
11:55 Vesti
12:05 Parovi Jutarnja kafica
13:00 Vesti
13:05 Parovi Jutarnja kafica
14:00 Parovi - Live
15:30 Posle ručka
17:30 Telemaster
18:10 Kviz: Naslovna strana
18:35 Upoznajte Parove
21.00 Srbija na dlanu
22:00 Parovi - Roditeljski sastanak
02:30 Parovi - Live