Izvor:
11.05.2017 u 22:09
0

OVO BI MOGLO DA ZAVRŠI KOBNO: Opasan izazov na BG ulicama, trke motora protiv automobila! (VIDEO)

Jedan beogradski bajker okačio je na svom jutjub kanalu snimak vratolomne vožnje po beogradskim ulicama, koja je deo izazova.

– Danas ćemo nešto malo drugačije. U pitanju je izazov auto vs (versus – protiv) motor po gradu Beogradu. Ko prvi stigne od početka novog mosta do Mekdonaldsa na Vidikovcu i kupi sladoled – najavio je pre početka vožnje vloger na jutjub kanalu pod pseudonimom "Crno dete".

Kako je objasnio na snimku, na ideju je došao nakon što se upoznao sa drugim jutjub vlogerom, "GARA3A films", koji je veliki zaljubljenik u automobile.

– Nema pravila, rutu možeš koju hoćeš, crveno svetlo sečemo – kratko je objasnio propozicije smrtonosnog izazova.

Ako je suditi po snimku koji je okačio, od mesta koje je označio kao "Start" do cilja, stigao je za manje od šest minuta, a od saobraćajnih pravila, čini se, ispoštovao je samo crvena svetla na semaforima.

Preticanja, puna linija, uletanje između vozila, "makazice"… sve to vozeći velikom brzinom. Na snimku se ne vidi sa koliko kilometara na sat je jurio prestonicom, jer je brzinometar zamagljen.

Na kraju snimka vidi se da je u jednom komadu stigao na konačnu destinaciju, gde je završio vlog uz sladoled i "sportski pozdrav".

Na jutjub kanalu izazvanog vozača, GARA3A films, juče je osvanuo i odgovor na izazov Crnog deteta. Dva mladića, vozeći se automobilom po Beogradu, odgovorili su na izazov koji im je uputilo "Crno dete".

– To nije realno, zato menjamo pravila. Moramo da krenemo u isto vreme – rekao je momak za volanom.

Ipak, pravila su dodatno izmenili, pa su u izazov uključili i biciklu, a kao konačna pravila trke odredili su da se motorom, automobilom i biciklom trkaju od Ade Ciganlije do podvožnjaka kod 25. maja, kao i da sa sobom moraju da povedu jednu osobu i jedan predmet.

Na jednom od snimaka koji je okačen na jutjub kanalu "Crnog deteta", bajker je rekao da do sada nije dobio nijednu kaznu zbog vožnje motora.

– Nisma fasovao ni jednu kaznu do sada. To dugujem policiji Srbije, stvarno. Ako me razumete – rekao je ovaj bajker.

Blic
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter