Izvor:
10.06.2017 u 12:20
0

VESIĆ NAJAVLJUJE: Rekonstrukcija Trga Slavije počinje danas!

Uređenje Trga Slavija počinje danas rušenjem nelegalnih objekata, a građani će blagovremeno biti obavešteni o novoj organizaciji saobraćaja na skveru kojim dnevno prođe 70.000 pešaka i dvostruko više vozila, izjavio je gradski menadžer Goran Vesić.

On je u petak rekao da će Slavija biti potpuno drugačija i uređena do 7. novembra. Na samom trgu i u pravcu Bulevara oslobođenja opština Savski venac je već počela da ruši nelegalne objekte, rekao je Vesić.

Navodi da će biti uređen potpuno nov park između Ulica kralja Milutina i Slavije, preko puta Mitićeve rupe, gde će građani moći da se okupljaju i posmatraju ili fotografišu fontanu.

U tom parku će biti spomenik Dimitriju Tucoviću, koji je do pre par meseci bio na Slaviji. Za vikend, kaže Vesić, počinje rušenje već napuštene zgrade na uglu Slavije i Kralja Milana, preko puta Mitićeve rupe, čime će ovaj prostor biti spreman za uređenje parka.

Tanjug
Foto:Twitter

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter