Izvor:
14.06.2017 u 20:55
0

BEBA NIJE ŽELELA DA ČEKA: Babica porodila ženu u kolima ispred bolnice na Zvezdari! (FOTO)

Prisebna babica KBC "Zvezdara" jutros je porodila ženu u kolima ispred zgrade bolnice.

Kako su potvrdili u ovoj ustanovi, beba je izgleda bila nestrpljiva, pa porodilja nije uspela da stigne do za to predviđene sale.

Jutros oko 8.40 do Gradske bolnice je privatnim automobilom dovežena porodilja kod koje je porođaj bio u toku. Obzirom da je porođaj poodmakao, nije bilo vremena da porodilja uđe u zgradu bolnice, te je tim babica sa opremom izašao ispred zgrade porodilišta i uspešno dovršio porođaj u automobilu – rekli su iz KBC "Zvezdara".

Sve je, na kraju, okončano hepiendom.

Mladoj mami je ovo druga beba, dečak je težak 3,5 kilograma. I beba i majka se dobro osećaju i uživaju u prvim zajedničkim trenucima – dodaju iz ove ustanove.

Babice su u svakom trenutku znale šta treba da rade.

Iako babicama KBC "Zvezdara" ovo nije prvi put da porađaj dovrše na javnom mestu, ovakav događaj je redak i izaziva pažnju javnosti. Tim babica i lekara naše ustanove obučen je i spreman da pruži svaku potrebnu pomoć u sličnim situacijama, kako bi se ovakvi događaji završili na stručan i bezbedan način – poručuju iz KBC "Zvezdara".

Izvor: Blic
Foto: bebac.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter