Izvor:
06.07.2017 u 18:12
0

Za one sa dubljim džepom: Od cene karte za ulazak na LUKSUZNA KUPALIŠTA U BEOGRADU zavrteće vam se u glavi! (FOTO)

Ako imate 2.000 dinara i ne znate šta ćete sa njima, možete da odete na jedan bazen u Beogradu i toliko platite kartu! Izgleda vam čudno? I nama je bilo.

Pored skoro 10 beogradskih javnih plivališta, sve popularniji postaju i privatni bazeni, gde je za ulaznicu potrebno izdvojiti dosta novca. Kada smo čuli da na jednom takvom mestu za odmor samo ulaznica košta dve "crvene", došlo nam je da pitamo kakvu uslugu nude i da li možda i plivaju za nas.

– Celodnevna ulaznica kod nas košta 2.000 dinara, ali uz nju dobijate ležaljku, peškir i suncobran. Deca do sedam godina ne plaćaju kartu, a za ostale je cena ista, i radnim danima i vikendom. Naši bazeni su, pre svega, luksuzni, a imamo i mali broj ležaljki, tako da nema gužve i niko vam ne stoji iznad glave dok se sunčate. Nudimo ozbiljan komfor i mir, a kvalitet vode je besprekoran – kaže za "Blic" Milica Kandić, direktorka bazena "Diamond Garden", koji se nalazi na Zrenjaninskom putu.

Izvor: Blic
Foto: Printscreen Facebook/T6 Limited

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter