Izvor:
03.08.2017 u 00:08
0

Muškarac napao „Bus plus“ kontrolore: Zavukao je ruku u torbu i iz nje izvukao pištolj, putnici u panici bežali iz vozila!

Nikola P. (36) pretio je, ispostavilo se, lažnim pištoljem, kontrolorima "Bus plusa" kod autobuskog stajališta u blizini Tržnog centra "Ušće". Incident se dogodio oko 9.40, neposredno pošto su kontrolori ušli u vozilo na liniji 65 i počeli da proveravaju karte putnicima.

Policija je potvrdila da se incident dogodio u vozilu GSP na liniji 65. Sve se dešavalo na relaciji između Bloka 30 i Ušća. Kontrolori su ušli kako bi proverili da li svi putnici u vozilu imaju karte, prenose Večernje novosti.

– Kada su zatražili kartu jednom čoveku, on je promrljao: "Policija". Videlo se da čovek nije "sav svoj", pa ga je kontrolor zaobišao i počeo da pregleda karte drugima. Muškarac ga je napao, počeo da viče na njega da ga ne gura, što kontrolor nije učinio – priča Slavica M, putnica koja se svakodnevno vozi ovom linijom.

– Onda je taj muškarac zavukao ruku u torbu, a neko od putnika je rekao da ima pištolj. Ubrzo su izašli zajedno iz vozila – dodaje putnica.

Dispečerski centar GSP nije imao nikakvu belešku o nemilom događaju. Iz ovog centra navode da kada se problem ne prijavi vozaču, oni ovakve situacije nemaju u evidenciji.

Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter