parovi prijava happy zvezda prijava kviz happy talent šou

NOVI PROJEKTI U BEOGRADU: Siniša Mali najavio gradnju teretana na otvorenom!

 
 
 
- Ovo je 62. teretana na otvorenom koju je izgradilo "Zelenilo" - rekao je Mali. Do kraja godine biće postavljene još dve.

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali obišao je danas novu teretanu na otvorenom na šetalištu 25. maj, koju je uredilo JKP "Zelenilo – Beograd". Mali je istakao da će grad nastaviti da realizuje ovakve projekte jer sve veći broj građana vežba na otvorenom i vodi računa o zdravom načinu života.

– Ovo je 62. teretana na otvorenom koju je izgradilo "Zelenilo". Projekat se pokazao kao veoma koristan za građane Beograda jer imaju priliku da provode više vremena napolju i vode zdraviji život. Zato ćemo nastaviti da radimo na ovakvim i sličnim projektima. Do kraja godine biće urađene još dve teretane na otvorenom, pa će ih u gradu biti ukupno 64 – rekao je Mali.

 

 

Gledaćemo da u narednih nekoliko godina, dodao je Mali, intenziviramo aktivnosti poput ove, jer sve veći broj građana vežba napolju i potreba za ovakvim teretanama raste.

– Teretana je urađena na zahtev ljudi koji ovde vežbaju. Odbornik SNS-a je zvanično pokrenuo inicijativu vezanu za teretanu koju danas otvaramo, mi smo to usvojili i ovo je još jedan primer kako, zajedno sa građanima, Skupština grada i javna preduzeća mogu da promene neke stvari u našem gradu. Na taj način zajednički stvaramo lepši Beograd – poručio je Mali.

Događaju je prisustvovao član Gradskog veća Momčilo Čulić, v. d. sekretara za sport Zoran Jovanović, kao i direktor JKP "Zelenilo - Beograd" Slobodan Stanojević.

 

Telegraf
Foto: beograd.rs/vesti/beoinfo/Twitter/BiramVesti

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost