Izvor:
02.10.2017 u 19:51
0

BEOGRAD: Zbog pucanja magistralne toplovodne cevi zatvoren saobraćaj u Njegoševoj ulici!

Radovima u centru grada nikad kraja. Zbog pucanja magistralne toplovodne cevi velikog promera u Njegoševoj ulici radnici “Beogradskih elektrana” će biti primorani da obave veoma zahtevne radove, usled čega će sutra od deset časova biti zatvorena jedna sobraćajna traka u ovoj prometnoj ulici.

Vršilac dužnosti sekretara za poslove odbrane, vanrednih situacija, komunikacije i koordinacije odnosa sa građanima Darko Glavaš je zamolio sugrađane za strpljenje kako bi svi ovi radovi mogli da se izvedu na kvalitetan način i što pre, a građani iz Njegoševe i zone oko Cvetnog trga dobili sve uslove za otpočinjanje grejne sezone.

Ekipe JKP „Beogradske elektrane” konstatovale su da je došlo do velikog gubitka vode, zbog čega je nemoguće uspostaviti sistem grejanja u ovoj zoni ukoliko se hitno ne otkloni kvar. Kako bi se izašlo u susret građanima i kako bi imali redovnu isporuku toplotne energije, radiće se u dve, a po potrebi i u tri smene. Radovi na saniranju ovako velikog kvara obično traju nedelju dana, ali učinićemo sve da budu završeni za dva dana. Odmah po završetku radova ekipa „Beogradskih elektrana”, radove će nastaviti JKP „Beograd-put” kako bi se ova zona što pre osposobila za vozila javnog gradskog prevoza – rekao je Glavaš.

Blic.rs
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter