Izvor:
19.10.2017 u 20:13
0

HOROR NA LINIJI 65: Putnici bili u panici!

Vožnja gradskim prevozom može da bude naporna posebno u špicu, ali posle onoga što je "pomahnitali vozač" na liniji 65 u smeru ka Novom Beogradu, juče oko 17.55 priredio putnicima, neće im pasti na pamet da uđu u autobus ako ga prepoznaju za volanom.

Kako je listu ispričala putnica koja je bila svedok ovog nemilog događaja, divljačka vožnja počela je od stanice na Zelenom vencu.

– On je bukvalno Brankovim mostom pravio osmice kada je vozio. Ljudi su padali, vrištali. U jednom trenutku autobus, koji je inače dupli, bio je prozorima na metar od asfalta. Sve je delovalo kao turbulencije u avionu – kaže sugrađanka koja je preživela pravi pakao zajedno sa ostalim putnicima.

Ona kaže da su vozači iz drugih vozila svirali i jedva izbegli sudar. Takođe, prema njenoj priči, putnici koji su bili u prednjem delu autobusa su vikali na vozača, ali on nije mario.

– Nastavio je tako da vozi sve do stanice "Ušće" gde je naglo zakočio. Skoro svi putnici su istrčali i psovali ga. Jednoj devojčici je pozlilo, tresla se od straha. A on je brzo zatvorio vrata i nastavio dalje kada je video da ga putnici sa stanice slikaju kako bi ga prijavili – ispričala je sugrađanka.

Međutim, iz Gradskog saobraćajnog preduzeća kojem pripada vozilo, kažu da nisu upoznati sa ovim slučajem.

– Nismo imali nikakve prijave – kratko su prokomentarisali iz GSP "Beograd".

Izvor: Kurir.rs
Foto: Wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter