Izvor:
29.10.2017 u 22:59
0

Kolaps u Beogradu: Oluja stvorila kolone na ulicama, semafori ne rade, autobusi menjaju trase!

Kiša i jak vetar koji su popodne pogodili Beograd izazvali su veliku saobraćajnu gužvu širom grada.

Na raskrsnici Bulevara kralja Aleksandra i Takovske ulice ne radi semafor i da je velika saobraćajna gužva u tom delu grada.

Dugačkih kolona vozila ima celom dužinom Takovske i Ulice Kneza MIloša, u Dušanovoj ulici i na auto-putu kroz Novi Beograd.

U Beogradu je u proteklih nekoliko meseci saobraćajna gužva uobičajena stvar, imajući u vidu brojne radove na saobraćajnicama, a situaciju je dodatno pogoršalo jesenje vreme.

Autobuske linije 43 i 60 promenile su trasu jer je kod Tržnog centra "Ušće" palo drvo usled olujnog nevremena praćenog kišom i vetrom.

Oko 15.30 sati drvo je palo kod TC "Ušće", te su pojedine autobuske linije promenile trasu.

Iz GSP dodaju da je jak vetar iščupao drvo i kod Topčiderskog parka, ali da tramvaji bezbedno prolaze, kao i da je zbog nevremena velika je gužva na ulicama.

Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter