Izvor:
07.11.2017 u 14:18
0

BURNA NOĆ U BEOGRADU: Saobraćajne nesreće i požar na Gundulićevom vencu!

BEOGRAD – Pet saobraćajnih nezgoda u kojima ima i teže povređenih, kao i jedan požar desili su se tokom protekle noći u Beogradu, kazala je portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Macura je jutros rekla da je teže povrede zadobila žena, pešak, stara 55 godina, u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila oko 5.45 u Surčinu.

Ona je prevezena na reanimaciju u Urgentni centar.

Na Bulevaru kralja Aleksandra oko 00.35, mladić star 23 godine zadobiо je povredu glave i istegnuće vrate i on je prevezen u Urgentni centar, dok je lakše povrede u nezgodi koja se dogodila desetak minuta ranije u istoj toj ulici, zadobio muškarac (29) koji je takođe prevezen u Urgentni centar.

Na kružnom toku na Autokomandi muškarac star 30 godina zadobio je lakše povrede oko 00.30 časova i on je prevezen u Urgentni centar.

Oko 22.10 u Ulici Šejkina desila se nezgoda u kojoj je lakše povrede

zadobio muškaraca (30) – prevezen je u Urgentni centar.

Macura je rekla da se oko 23.30 desio požar na Gundulićevom vencu u kojem nema smrtno ugroženih. Ona je kazala da je sa mesta požara u Hitnu pomoć prevezen stariji muškarac (64) zbog mogućih posledica od udisanja toksičnih materija.

Hitna pomoć imala je ukupno 113 intervencija, od kojih je 15 bilo na javnom mestu. Macura je rekla da su se od hroničnih bolesnika najviše javljali srčani bolesnici, astmatičari i pacijenti sa hipertenzijom.

Kurir.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter