Izvor:
18.11.2017 u 01:45
0

BEOGRAD: Raspisan dečiji likovni konkurs kako mališani vide glavni grad!

Cilj ovog konkursa je, između ostalog je da nam mališani kroz svoje crteže prikažu kako oni zamišljaju svoj grad u budućnosti.

JP "Gradsko stambeno"raspisalo je sada već tradicionalni dečiji likovni konkurs, ove godine pod nazivom "Beograd moj grad", koji traje do 1. decembra 2017. godine.

Pravo učešća imaju svi učenici trećeg i četvrtog razreda osnovnih škola sa teritorije svih 10 gradskih opština. Cilj ovog konkursa je, između ostalog da nam mališani kroz svoje crteže prikažu kako oni zamišljaju svoj grad u budućnosti.

Slanje radova vrši se direktno na pisarnici JP "Gradsko stambeno". Radovi se dostavljaju u koverti sa naznakom ZA DEČIJI LIKOVNI KONKURS "Beograd moj grad", JP "GRADSKO STAMBENO", Danijelova 33,11000 Beograd. Naše preduzeće je učinilo velike napore kako bi sredilo ne samo dotrajale fasade, već i unutrašnjost zgrada. Ovo je samo deo šire strategije preduzeća koja podrazumeva da se edukacijom naših najmlađih sugrađana podigne svest o značaju odnosa svakog pojedinca prema zajedničkom životnom prostoru u stambenim zgradama, a samim tim i prema gradu u kome živimo.

Dosadašnje iskustvo pokazalo je da su učenici veoma kreativni u realizaciji svojih ideja, a pitanja koja bi im mogla pomoći oko ovogodišnje teme jesu: Šta vašu zgradu čini posebno lepom, i koje to druge zgrade za vas imaju posebnu lepotu.

Detaljne propozicije nalaze se na zvaničnoj internet prezentaciji preduzeća www.stambeno.com, a glas za onoga koga smatrate najboljim moći ćete da date i na zvaničnoj Fejsbuk strani preduzeća, JP Gradsko stambeno, i to od 05. do 15. decembra, kada će i biti proglašenje najboljeg, kao i drugih 11 nagrađenih radova.

Dvanaest najbolje ocenjenih radova biće publikovani u formi kalendara "Stambenog" za 2018. godinu. Tri prvoplasirana učenika će dobiti i specijalne nagrade, a škola iz koje nam pristigne najveći broj radova dobiće na poklon belu magnetnu tablu formata 120×240 cm, kao i veliki umetnički set od 111 delova.

Odeljenje pobednika dobiće na poklon bioskopske karte za zajednički odlazak na bioskopsku projekciju uzrasno odgovarajućeg filma. Dodela nagrada obaviće se u Žutom salonu Skupštine grada Beograda, 20. decembra 2017. godine, sa početkom u 12 časova.

Telegraf.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter