Izvor:
03.12.2017 u 19:44
0

MINISTAR TRGOVINE, TURIZMA I TELEKOMUNIKACIJA RASIM LJAJIĆ: Izgradnja gondole u Beogradu počinje 2018. godine!

Ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Srbije Rasim Ljajić izjavio je danas da će "sasvim sigurno" izgradnja gondole u Beogradu od Kalemegdana do parka Ušće na Novom Beogradu početi u 2018. godini.

On je kazao da je reč o projektu koji će trajati najmanje dve godine.

"Deo sredstava biće na poziciji Ministarstva trgovine, a deo sredstava obezbediće se iz grada Beograda", rekao je Ljajić.

Govoreći o budžetu Ministarstva za narednu godinu, Ljajić je kazao da je dobijeno više nego što je traženo i da je zadovoljan budžetom za narednu godinu.

"Kako smo se nadali, dobro smo se udali. Dobili smo i više nego što smo tražili. To je zato što imamo poziciju za kapitalne investicije… Jedna od tih kapitalnih investicija biće izgradnja gondole u Beogradu", kazao je Ljajić.

On je naveo i da su dobijena sredstva za ostale infrastrukturne projekte, da se opet uvode podsticaji turističkim agencijama koje organizvoano dovode strane turiste i da će biti i povoljnih kredita za turističku privredu. Prema ranijim najavama gradonačelnika Beograda Siniše Malog, izgradnja gondole od Kalemegdana do parka Ušće trebalo bi da počne na proleće 2018. godine.

Izvor: Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter