parovi prijava happy zvezda prijava kviz happy talent šou

ODRŽAN "SNEŽNI" POLUMARATON U BEOGRADU: Uloženo mnogo energije, entuzijazma i ljubavi!

 

 

 Direktor "Beogradskog maratona" Dejan Nikolić zahvalio se svim učesnicima premijernog "snežnog" polumaratona u Beogradu i poručio da su se sada stekli uslovi za organizaciju Svetskog prvenstva u toj disciplini.

- Trebalo je mnogo energije, entuzijazma i ljubavi da zajednički sa učesnicima, volonterima, Beograđanima i našim tradicionalnim partnerima i prijateljima organizujemo 1. Beogradski polumaraton. Posebno nas raduje izvanredna atmosfera tokom održavanja celog događaja, u potpuno neuobičajenim okolnostima, po hladnom vremenu i uz neprekidno provejavanje snega - izjavio je Nikolić.

On je dodao da je Beogradski polumaraton bio veliki izazov za sve koji su dali doprinos da bude upamćen kao jedinstven događaj.

- Posebnu zahvalnost dajem čelnicima grada Beograda na kontinuiranoj i izvanrednoj podršci i zato što su prepoznali značaj jednog ovakvog događaja. Izuzetno nam je drago da su gradonačelnik Beograda Siniša Mali i njegov zamenik Andreja Mladenović učestvovali na "Beogradskih 21" i "Beogradskih 10" i podržali Beogradski polumaraton -

Kako je otkrio, sa novom manifestacijom Beograd je spreman da se kandiduje kod Svetske atletske federacije (IAAF) za organizaciju Svetskog prvenstva u polumaratonu.

- To bi bio potpuno novi kvalitet i mogućnost da na taj jedinstven događaj dođu hiljade učesnika iz celog sveta. Održavanje Svetskog prvenstva u polumaratonu u sklopu masovnog događaja je novi format organizacije ovog prvenstva -

Beogradski polumaraton, drugi po redu, biće održan 30. septembra naredne godine.

 

Izvor: Tanjug
Foto:  Twiter/Momcilo Karan

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost