Izvor:
04.12.2017 u 21:07
0

ODRŽAN „SNEŽNI“ POLUMARATON U BEOGRADU: Uloženo mnogo energije, entuzijazma i ljubavi!

Direktor "Beogradskog maratona" Dejan Nikolić zahvalio se svim učesnicima premijernog "snežnog" polumaratona u Beogradu i poručio da su se sada stekli uslovi za organizaciju Svetskog prvenstva u toj disciplini.

– Trebalo je mnogo energije, entuzijazma i ljubavi da zajednički sa učesnicima, volonterima, Beograđanima i našim tradicionalnim partnerima i prijateljima organizujemo 1. Beogradski polumaraton. Posebno nas raduje izvanredna atmosfera tokom održavanja celog događaja, u potpuno neuobičajenim okolnostima, po hladnom vremenu i uz neprekidno provejavanje snega – izjavio je Nikolić.

On je dodao da je Beogradski polumaraton bio veliki izazov za sve koji su dali doprinos da bude upamćen kao jedinstven događaj.

– Posebnu zahvalnost dajem čelnicima grada Beograda na kontinuiranoj i izvanrednoj podršci i zato što su prepoznali značaj jednog ovakvog događaja. Izuzetno nam je drago da su gradonačelnik Beograda Siniša Mali i njegov zamenik Andreja Mladenović učestvovali na "Beogradskih 21" i "Beogradskih 10" i podržali Beogradski polumaraton –

Kako je otkrio, sa novom manifestacijom Beograd je spreman da se kandiduje kod Svetske atletske federacije (IAAF) za organizaciju Svetskog prvenstva u polumaratonu.

– To bi bio potpuno novi kvalitet i mogućnost da na taj jedinstven događaj dođu hiljade učesnika iz celog sveta. Održavanje Svetskog prvenstva u polumaratonu u sklopu masovnog događaja je novi format organizacije ovog prvenstva –

Beogradski polumaraton, drugi po redu, biće održan 30. septembra naredne godine.

Izvor: Tanjug
Foto: Twiter/Momcilo Karan

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter