Izvor:
21.12.2017 u 14:32
0

BURNA NOĆ U BEOGRADU: Udesi na Obrenovačkom drumu, Rakovici i Novom Beogradu!

U pet saobraćajnih nesreća, koje su se dogodile u Beogradu u toku noći, pet osoba je zadobilo lakše povrede, izjavila je portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Kako je Macura rekla, u nesreći koja se dogodila u 22.36 na uglu Skenderijske i Deliblatske ulice u naselju Ledine povređena je 54-godišnja žena.

Prema njenim rečima, u nesreći koja se dogodila na Obrenovačkom drumu, novoj petlji za Žarkovo u 21.54 lakše povrede je zadobila devojka (25), dok je još jedna žena (53) povređena u udesu koja se u 21 sat desio na kružnom putu u Rakovici.

Na kružnom toku kod opštine Novi Beograd u 20.55 dogodila se nesreća u kojoj je povređen 23-godišnji mladić, rekla je Macura i dodala da je u nesreći na uglu ulica Agostina Neta i Jurija Gagarina na Novom Beogradu takođe povređena jedna muška osoba (30).

Sve povređene osobe zbrinute su na Vojno medicinskoj akademiji.

Macura je kazala i da su se Hitne pomoći u toku noći najviše javljale osobe sa hipertenzijom i osobe u alkoholisanom stanju, a ta služba je u toku noći intervenisala 112 puta, od čega 23 na javnom mestu.

Izvor:Kurir
Foto: Twitter/vaxi81

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter