Izvor:
27.12.2017 u 20:41
0

ZIMA U BEOGRADU: Počinju muzički dani na Trgu republike kao uvod za doček Nove godine!

Svi ljubitelji dobrog zvuka pronaći će ponešto za sebe u bogatom četvorodnevnom programu podeljenom na četiri tematske celine – rok, hip hop, elektro i pop.

Poslednju nedelju 2017. godine obeležiće niz manifestacija u okviru Beogradske zime, a kao uvod u veliku koncertnu proslavu Nove godine poslužiće Muzički dani na Trgu republike od 25. do 28. decembra.

Svi ljubitelji dobrog zvuka pronaći će ponešto za sebe u bogatom četvorodnevnom programu podeljenom na četiri tematske celine – rok, hip hop, elektro i pop.

Sreda, 27. decembar, rezervisana je za elektronsku muziku, a za dobre vibracije u publici biće zadužena omiljena imena beogradske klupske scene- Kristijan Molnar, Danijel Čehranov i Ilija Đoković. Kraj manifestacije obeležiće pop dan, četvrtak, 28. decembar. Bojana Vunturišević, nekadašnja pevačica benda Svi na pod! ove godine uspešno je pokrenula solo karijeru zapaženim debi albumom, i nastupiće prva od 20h. Sledi Gitarinet duo koji se proslavio originalnim obradama poznatih pesama, a zatim i veteranka domaće muzičke scene, Ana Stanić.

Za kraj Muzičkih dana nastupiće Irie FM, bend koji je u poslednje vreme u žiži javnosti zahvaljujući potpuno novom zvuku i preokretu u dosadašnjoj karijeri.

ELEKTRO DAN – sreda 27.12.

21.00 Kristijan Molnar, 22.00 Danijel Čehranov, 23.00 Ilija Đoković

POP DAN – četvrtak 28.12.

20.00 Bojana Vunturišević, 21.00 Gitarinet duo, 22.00 Ana Stanić, 23.00 irieFM

U istom duhu, za 29.12. na Sava Promenadi priprema se veliki pred-novogodišnji koncert bendova Ničim Izazvan i Orthodox Celts. Bend Ničim izazvan osvojio je srca publike pesmom O tebi koja je 2014. bila na svim top listama u Srbiji. Nizali su se hitovi poput Glas, Trideset, Bilo gde i Rekla je, a do sada su objavili dva albuma, Ničim izazvan i Odlaziš, kao i devet singlova. Prošlog meseca osvojili su titulu MTV Best Adria Act koja se u okviru evropskih MTV nagrada dodeljuje najboljim regionalnim
izvođačima.

Orthodox Celts su veterani srpske muzičke scene iza kojih je 6 albuma i 25 godina rada. Sviraju obrade tradicionalnih irskih pesama, ali i autorske pesme koje su mešavina irskog zvuka i roka. Može se reći da su glavni krivci za popularizaciju irske muzike na ovim prostorima, i da su inspirisali mnoge mlade bendove da krenu njihovim stopama. Koncertni program na Sava Promenadi počeće u 20h, 29. decembra.

Telegraf.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter