Izvor:
29.12.2017 u 18:31
0

KOLAPS U SAOBRAĆAJU DANAS DOSTIŽE VRHUNAC: Spremite se za potpuni haos u Beogradu!

Prednovogodišnje ludilo, koje u prestonici traje i duže od nedelju dana, trebalo bi danas i sutra da dostigne – vrhunac! Na ulicama, pešačkim zonama, tržnim centrima, supermarketima, autobuskim stanicama i izlazima iz grada.

– Em je petak, em poslednji radni dan u staroj godini, tako da očekujemo već od ranih poslepodnevnih časova da krene stvaranje velikih gužvi na saobraćajnicama širom prestonice i da potraju sve do 21 sata. Najmanje – tvrde beogradski taksisti.

Velike gužve se očekuju ovog popodneva i na izlazima iz Beograda.

– Iz iskustva znamo da će najviše vozila biti danas popodne i sutra u prepodnevnim časovima. Tada će većina napustiti grad, a povratak očekujemo tek posle Božića – objasnili su iz Saobraćajne policije.

Tržni centri su prethodnih dana bili puni, a prema najavama danas bi trebalo da budu krcati.

– Pred nama su dva udarna dana u godini, zato smo i produžili radno vreme do 23 sata. Očekujemo desetine i desetine hiljada posetilaca – objasnili su iz jednog od najvećih prestoničkih šoping molova, a duže radno vreme imaju skoro svi tržni centri u Beogradu.

Ništa manja gužva nije ni na Beogradskoj autobuskoj stanici. Već u jutarnjim časovima danas je bilo zakazano 112 vanrednih polazaka, a očekuje se da će ih biti još više tokom dana. Zavisno od interesovanja.

– Tradicionalno najviše vanrednih polazaka ima za zimske destinacija poput Zlatibora i Kopaonika, ali i za jug Srbije, Republiku Srpsku, Crnu Goru – kažu iz BAS-a.

Izvor: Kurir
Foto: Wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter