Izvor:
08.02.2018 u 13:43
0

NAPAD NA UGLU RUZVELTOVE I CVIJIĆEVE: Mladić udaren čekićem u glavu!

Muškarac od dvadesetak godina teško je povređen kada ga je jedna osoba udarila tupim predmetom, najverovatnije čekićem, saopšteno je iz beogradske Hitne pomoći.

Nesreća se dogodila sinoć oko 23.20 na uglu Ruzveltove i Cvijićeve ulice, a muškarac je navodno povređen čekićem. On je u svesnom stanju prevezen na VMA.

Tokom noći Hitna pomoć obavila je 94 intervencije, a pomoć su najčešće tražili hronični pacijenti sa bolom u grudima, srčani bolesnici, astmatičari i ljudi sa visokim temperaturama.

Pedijatri Hitne pomoći rade sa decom koja su obolela od malih boginja i po potrebi ih prevoze u određene zdravstvene ustanove.

Izvor: Kurir
Foto: YouTube Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter