BURNA NOĆ U BEOGRADU: 4 saobraćajne nesreće, ubadanje nožem u centru grada, 152 intervencije Hitne pomoći! (foto)

 

U toku noći u Beogradu dogodile su se četiri saobraćajne nezgode u kojima su povređene četiri osobe, a jedan muškarac je povređen hladnim oružjem.

Oko 19.19 časova muškarac je u Ulici Veljka Ramadanovića na Vidikovcu povređen hladnim oružjem. Povrede su lakše prirode i on je prevezen u Urgentni centar, saopšteno je iz Hitne pomoći.

Na uglu ulica 15. oktobra i Lovačke u Dobanovcima, oko 19.48 sati, povređen je muškarac starosti 24 godine i prevezen u Urgentni centar. Lakše je povređena žena pešak u ulici Vitezova Karađorđeve zvezde oko 20.21 časova, nakon čega je prevezena u Urgentni centar.

 

 

Na Zrenjaninskom putu, oko 21.16 sati, lakše je povređena žena i prevezena u Urgentni centar. Lakše je povređena devojka pešak u ulici Patrijarha Joanikija, oko 21.58 časova, nakon čega je prevezena u Urgentni centar.

Od hroničnih bolesnika, najviše poziva Hitnoj pomoći uputili su srčani bolesnici, astmatičari i hipertoničari. Hitna pomoć je do 7 časova imala 114 intervencija, od kojih 14 na javnom mestu.

Tokom jučerašnjeg dana Hitna pomoć je imala 152 intervencije, od kojih 43 na javnom mestu. Dogodile su se četiri saobraćajne nezgode, kao i ubadanje nožem u centru Beograda.

 

Izvor: Kurir
Foto: Twitter/GTAallcom‏,  Informer

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost