Izvor:
24.02.2018 u 18:34
0

Mali: Beograd grad kranova, Beograd na vodi to i dokazuje!

Gradonačelnik Siniša Mali obišao je danas radove na projektu Beograd na vodi i poručio da upravo taj projekat pokazuje da gradska uprava ispunjava obećano -Beograd grad kranova, investicija i novih radnih mesta.

Mali je obilazeći radove rekao da je danas, u subotu, po snegu na gradilištu oko 1.200 radnika kojima je zahvalio na tome što vredno rade u svim vremenskim uslovima.

Naš cilj sa Beogradom na vodi bio je i da pokrenemo našu građevinsku industriju, podvukao je gradonačeklnik.

Kako je rekao neki kažu da se u Beogradu na vodi grade samo dve zgrade, i porčio da je na to odgovor slika koja to demantuje, gradi se uveliko tržni centar sa 300.000 kvadratnih metara, odmah do su radovi i na visokoj kuli Sent Ridžis, zatim na još dve nove stambene zgrade od kojih je jedan stigla do devetog sprata…

"Dakle, Beograd na vodi se gradi i obećanje koje smo dali kao gradska uprava da će Beograd biti grad kranova, dizalica, investicija, novih radnih mesta Beograd na vodi pokazuje" rekao je gradonačelnik.

Još jednom je zahvalio radnicima koji vredno rade po svim vremenskim uslovima kako bi ispunili ciljeve i kako bi Beograd na vodi bio ponos i još jedna lepa slika grada.

Happytv.rs/Tanjug
Foto: Sekretarijat za informisanje

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter