Izvor:
09.03.2018 u 15:09
0

SVEČANOSTI PRISUSTVOVALE BROJNE ZVANICE: „Hilton“ otvoren i za goste!

Svečanosti su sinoć prisustvovale brojne zvanice iz sveta politike, biznisa, kulture među kojima su bili šef diplomatije Ivica Dačić, ministar za rad Aleksandar Ðorđević, biznismen Miodrag Kostić i mnogi drugi.

Okupljenima se obratio menadžer hotela Nikolas Huvert istakavši da je hotel završen tri meseca pre planiranog otvaranja. On se zahvalio svima koji su učestvovali u realizaciji projekta.

Na svečanosti je nastupila grupa Viva vox.

Hotel je 1. marta svečano otvorio predsednik Srbije Aleksandar Vučić, koji je tom prilikom rekao da je "Hilton" dragulj Beograda i da je njegovo otvaranje veliki uspeh i pobeda svih koji su na tome radili proteklih 18 meseci.

– Beograd je od danas vaš grad, obeležili ste ga i stavili na mapu udobnosti i luksuza – kazao je predsednik i dodao da ce Beograd to "znati da vrati", rekao je tada Vučić.

Izvor: Tanjug
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter