Izvor:
16.03.2018 u 21:00
0

INCIDENT U BEOGRADU: Pretučeni kontrolori „Bus plusa“ u dobrom stanju!

Kontrolori kompanije Bus plus D.B. i L.M napadnuti su jutros oko 6.15 sati na stajalištu 27. mart.

Incident se dogodio na liniji 33, kada je putnica starosti oko 45 godina bez ispravne karte fizički nasrnula na kontrolore, nanevši im ogrebotine i povrede ekstremiteta, a zatim pobegla.

Ovo je 11. napad od početka godine, što je polovina od ukupnog broja slučajeva fizičkog nasilja nad kontrolorima u 2017. godini, kada je evidentiran 21 incident.

– Zbog učestalih napada bićemo prinuđeni da od nadležnih organa zatražimo da se regulišu ovlašćenja kontrolora u okviru postojećih zakonskih rešenja i tako im omogućimo da dobiju adekvatan status kako bi neometano obavljali kontrolu u javnom prevozu. Ovom prilikom apelujemo na sugrađane i molimo da razumeju da kontrolori samo rade svoj posao. Ponovo podsećamo da je veoma važno da plaćaju prevoz, jer se u tom slučaju ovakvi incidenti ne bi ni događali – poručuju iz Bus plusa.

Nakon incidenta na liniji 33, na poziv kontrolora intervenisali su Hitna pomoć, policija, napravljen je zapisnik i uzete su izjave od svedoka. Povređeni kontrolori prevezeni su u Urgentni centar, gde je izvršen pregled i uručen izveštaj lekara specijaliste.

Utvrđeno je da je kontrolorka prilikom pada zadobila povrede desnog kolena i desnog kuka, dok su njenom kolegi nanete lakše povrede.

Izvor: Alo
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter