Izvor:
22.03.2018 u 14:14
0

GORAN VESIĆ U „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Otkrio ko mu je pomogao da dovede Putina na „Marakanu“!

Gradski menadžer Goran Vesić, gostovao je ovog jutra na Happy televiziji u jutarnjem programu "Dobro jutro Srbijo".

Vesić je razgovarao sa voditeljem Milomirom Marićem, i tom prilikom otkrio ko mu je pomogao da dovede predsednika Rusije Vladimira Putina na "Marakanu".

Predsednik "Noćnih vukova" mi je pomogao da dogovorim dolazak Putina na "Marakanu" na prijateljsku utakmice između Crvene zvezde i Zenita – otkrio je Vesić.

Gradski menadžer je rekao da će danas biti proglašena vanredna odbrana od poplava na potezu kod Kule Nebojša, jer je to najniža tačka u gradu, i dodao da će uskoro da bude tender za postavljanje mobilnih brana od Zemuna do Ušća.

Vesić je nakon toga govorio o izmeštanju Starog savskog mosta, i izgradnji novog, na njegovom mestu.

Raspisali smo tender za Novi savski most. Čim prvi tramvaj prođe Mostom na Adi, odmah počinjemo sa sklanjanjem Starog savskog mosta, a to će biti na proleće naredne godine. Moja ideja je da se Stari savski most postavi između Ade Ciganlije i novobeogradskih blokova. Gradnja Novog savskog mosta će koštati oko 70 miliona evra – rekao je Vesić.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter