Izvor:
27.03.2018 u 16:55
0

DUNAV REŠIO DA SE SMIRI: Nivo reke opada kod Pančevačkog mosta!

Ovih dana su mnogi mediji pisali o tome da je Dunav kod Pančevačkog mosta nadošao, i da je terasa restorana, čiji je vlasnik Renato Grbić, poplavljena.

Inače, Renato Grbić je poznat po svom herojstvu jer godinama spasava ljude koji skakanjem sa mosta žele sebi da oduzmu život.

Srećom, Dunav se smiruje i vodostaj opada, a, kako kaže Renato, povodom sile reke ne može ništa da se uradi.

Situacija nije strašna jer voda nije ušla u restoran. Vodostoj je već krenuo da opada i stanje je sve bolje i bolje. Šta da radim, to je normalno za ovo doba godine, voda kako je nadošla, tako će se i povući. Nije to za paniku, kad se voda povuče, očistićemo terasu i to je to – rekao nam je Renato.

Alo.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter