Izvor:
03.05.2018 u 13:12
0

NOĆ U BEOGRADU: Automobil sleteo sa Obrenovačkog druma, jedna osoba poginula!

U Beogradu su se protekle noći dogodile dve saobraćajne nezgode – u Batajnici i na Obrenovačkom drumu, dok je jutros u Ustaničkoj ulici povređen pešak, rekla je Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Prema njenim rečima, po pozivu u 02:54 sati, dve ekipe Hitne pomoći intervenisale su nakon što je automobil sleteo s puta na Obranovačkom drumu kod kontejnera.

Prva lekarska ekipa prevezla je 35-godišnju žensku osobu na VMA, dok je druga ekipa na licu mesta konstatovala smrt muškarca istih godina.

Saobraćajna nezgoda se dogodila i u Batajnici, u Ulici Kralja Vladislava kod broja 50, u 22:25 sati, pri čemu je povređena 27-godišnja ženska osoba, koja je zbrinuta na licu mesta i nije vožena u zdravstvenu instituciju.

Jutros je, u 06:48 sati, u Ustaničkoj ulici kod "Pilenceta" povređen pešak, a intervencija Hitne pomoći na licu mesta je u toku.

Hitna pomoć je noćas, navela je Macura, imala ukupno 94 intervencije od kojih 11 na javnom mestu, a od hroničnih bolesnika za pomoć su se najviše javljale osobe sa bolom u grudima i astmatičari.

Juče je, kako je dodala, zabeležena 121 intervencija od kojih 34 na javnom mestu, a dogodilo se četiri saobraćajne nezgode, među kojima su dve bile sa teškim povredama.

Blic.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter