parovi prijava happy zvezda prijava kviz happy talent šou

Gradska skupština izabrala: Zoran Radojičić je novi gradonalčelnik Beograda!

Biću gradonačelnik svih građana, i onih koji su glasali za mene i onih koji nisu i trudiću se da svi budu zadovoljni i osete poboljšavnje u njihovom svakodnevnom životu, poručio je danas novi gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić.

On se, u obraćanju skupštini nakon izbora, zahvalio na ukazanoj časti i poverenju i poručio da će dati sve od sebe da to poverenje opravda.

“Pred nama je težak zadatak, a to ćemo kao kompaktan tim uspeti da ostvarimo, sve ciljeve iz kampanje na kojima ćemo uporno raditi”, rekao je Radojičić, koji je bio vidno uzbuđen.

Istakao je da je on čovek kompromisa, koji hoće da nađe alternativu, te dodao da ima prostora da svi nađu zajednički intere i da nije sve “crno-belo”.

Zahvalio je na svim pohvalam za karijeru, koje je, kaže, čuo danas i dodao da je svestan da to poverenje mora da opravda u narednom peridu.

“Hvala vam, kad se čoveku desi ono što nije planirao, a mene je splet okolnosti doveo ovde, mora da bude uzbuđen. Srećan sam i daću sve od sebe da mogućnost koju sam dobio opravdam na pravi način”, rekao je Radojičić.
 

 

novosti.rs
Foto: beograd.rs

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Utorak
04:30 Rano jutro
07:00 Dobro jutro Srbijo
11:15 Parovi Jutarnja kafica
11:40 TOP - SHOP
11:55 Vesti
12:05 Parovi Jutarnja kafica
12:55 Vesti
13:05 Parovi Jutarnja kafica
14:00 Parovi - Live
15:30 Posle rucka
17:30 Telemaster
18:10 Kviz: Naslovna strana
18:35 Upoznajte Parove
21:00 Provodadžija
22:00 Parovi - Ispovesti
02:30 Parovi - Live