Izvor:
20.08.2016 u 13:12
0

DANAS SUNČANO I TOPLO: Evo gde će grmeti i padati kiša (VIDEO)

U Srbiji će jutro biti maglovito po kotlinama, dok će tokom dana biti pretežno sunčano i malo toplije.

Najniža temperatura kretaće se od 15 do 20 stepeni Celzijusa, a najviša dnevna biće od 29 do 33 stepena.

Na istoku i u planinskim predelima, uz lokalni razvoj oblačnosti, očekuje se ređa pojava pljuskova sa grmljavinom, duvaće slab i umeren istocni i jugoistočni vetar, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

U Beogradu će danas biti pretežno sunčano i malo toplije, najniža temperatura biće oko 20, a najviša oko 31 stepen, vetar slab i umeren, jugoistočni.

Prema prognozi za narednih sedam dana, u nedelju će u Srbiji biti pretežno sunčano i toplo, po podne u zapadnim i jugozapadnim predelima očekuje se lokalni razvoj oblačnosti i pljuskovi i grmljavina.

Uveče i tokom noći u nedelju na ponedeljak u severnim i zapadnim, a u ponedeljak i u ostalim krajevima, očekuje se naoblačenje i osveženje, mestimično sa kišom, pljuskovima, grmljavinom i pojačanim severozapadnim vetrom.

Biće promenljivo oblačno, mestimično sa kišom i pljuskovima sa grmljavinom, uglavnom u centralnim i južnim predelima. Od srede će temperatura biti u postepenom porastu.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter