Izvor:
26.07.2018 u 08:07
0

STEFANOVIĆ: U prvoj polovini ove godine u Srbiji je uhapšeno 106 osoba zbog narkotika!

U prvoj polovini ove godine u Srbiji je uhapšeno 106 osoba zbog narkotika, a otkriveno je 15 laboratorija za sintetičku drogu, rekao je danas ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović.

Stefanović je naglasio da je srpska policija zaplenila 24 kilograma kokaina, 12,5 kilograma marihuane, ali i ostale narkotike.

On je poručio i da je posebno ponosan na činjenicu da je Srbija učestvovala u više od 12 operacija u suzbijanju međunarodnih kriminalnih grupa.

"Zadovoljan sam kako radi naša policija, ali važna je i saradnja sa kolegama i deljenje informacija".

Dodao je da takve operacije veoma često dugo traju i podsetio na odličnu saradnju srpske i nemačke policije kada je u jednoj akciji zaplenjeno više od 300 kilograma kokaina.

"Građani mogu da budu ponosni na policiju koja se trudi da pokaže da možemo da pariramo svima u Evropi po rezultatima", zaključio je Stefanović.

Izvor: Tanjug
Foto: arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter