Izvor:
26.07.2018 u 18:22
0

AUTO PUTU BEOGRAD-NIŠ: Otežan saobraćaj kod Končareva zbog radova, brzina ograničena na 60 km!

Saobraćaj na međunarodnom autoputu Beograd – Niš kroz Pomoravlje pojačan je, a problematično mesto je između Jagodine i Ćuprije kod mosta za Končarevo, rečeno je u Odelenju Saobraćajne policije Policijske uprave u Jagodini.

Na tom mestu su u toku radovi na popravci kolovozne trake i gotovo stalno su duge kolone vozila, pre svega na traci prema Nišu, kažu u saobraćajnoj policiji.

Na toj traci je i večeras veliki broj vozila i to uglavnom stranih registarskih oznaka, a brzina kretanja je ograničena na 60 kilometara, što još više usporava vožnju i stvara kolone.

Izvor: Kurir
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter