Izvor:
30.07.2018 u 15:11
0

POTOP U KRALJEVU: Dva naselja treći put poplavljena za sedam dana!

Meštani kraljevačkih naselja Beranovac i Jovac, po treći put za nedelju dana bore sa poplavama. Zbog elementarnih nepogoda uzrokovanih ogromnim padavinama ugroženo je više domaćinstava.

Takav slučaj je bio I danas oko 14 sati kada odvodni kanali nisu mogli da prime veliku količinu kiše. Voda se iz kanala prelivala na put Kračljevo – Goč i u okolna dvorišta.

Obraćali smo se mesnoj zajednici za pomoć. Ali, rekli su nam da se sami organizujemo. Zaključak je da smo ostavljeni na cedilu i da mesna zajednica ne funkcioniše u službi građana. Tražimo pomoć u rešavanju problema i pokrenućemo peticiju za smenu kompletnog saziva mesne zajednice – kaže Mikica Vučinić iz Jovca

Blic.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter