Izvor:
30.07.2018 u 17:04
0

BEOGRAD NA NOGAMA: Ogla Danilović stigla u Skupštinu grada, čekaju se vaterpolisti! (VIDEO)

Da li ste spremni za spektakl?

Navijači, dođite u 20.15 kod Skupštine grada kako bi se na pravi način zahvalili našim zlatnim vaterpolistima i supertalentovanoj srpskoj teniserki Olgi Danilović.

U iščekivanju dolaska četvorostrukih uzastopnih prvaka Evrope, Olgu Danilović je u Skupštini grada dočekao gradonačelnik Zoran Radojičić, koji se tom prilikom zahvalio našoj mladoj teniserki na sjajnom prezentovanju grada i zemlje iz koje dolazi na nedavno završenom WTA turniru u Moskvi.

– Velika mi je čast i ogromno zadovoljstvo da ugostim Olgu u Dvoru. Zloupotrebio sam naše prijateljstvo, koje je nastalo pre nekoliko meseci kada je Olga jednu od svojih prvih novčanih nagrada donirala dečijoj klinici u Tiršovoj, čime je osvojila naša srca ne samo kao sportista već i kao čovek. Ovaj njen uspeh je apsolutno fascinantan, s obzirom na njene godine, i poželeli smo joj još puno uspeha u karijeri. Neka ovo bude početak njenih dolazaka u Beograd sa trofejima, pa da je svi zajedno dočekujemo ovde u Dvoru i na čuvenom balkonu – rekao je, između ostalog, gradonačelnik Beograda.

Podsetimo, Olga Danilović, inače ćerka našeg proslavljenog košarkaša Predraga, osvojila je u nedelju svoju prvu profesionalnu titulu u singlu, pritom postavši prva teniserka na svetu rođena posle 2000. godine koja je podigla pehar.

Ostanite uz happytv.rs i pogledajte ekskluzivne snimke slavlja u centru Beograda.

happytv.rs
Foto: tanjug/printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter