Izvor:
22.08.2016 u 13:22
0

OSETNO HLADNIJE: Ne izlazite napolje, danas jaki PLJUSKOVI i GRMLJAVINA!

U Srbiji će danas biti pretežno oblacno, vetrovito i osetno hladnije, mestimicno sa kišom, pljuskovima, grmljavinom i lokalno obilnim padavinama.

Republički hidrometeorološki zavod navodi da količina padavina lokalno može biti više od 20 mm/3h, a moguće su i kratkotrajne vremenske nepogode sa gradom i olujnim vetrom.

Duvaće umeren, povremeno jak, severozapadni vetar. Jutarnja temperatura biće od 15 do 20, najviša dnevna od 20 do 26 stepeni.

U Beogradu će biti pretežno oblačno, vetrovito i osetno hladnije povremeno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom.

Jutarnja temperatura biće oko 18, najviša dnevna oko 21 stepen.

Prema izgledima vremena za narednih sedam dana, do 29. avgusta, u utorak će biti oblacno, hladno, mestimicno sa kišom. Zatim promenljivo oblacno sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom u sredu i cetvrtak na jugu i istoku, zatim uglavnom u planinskim predelima. Temperatura od srede u postepenom porastu.

Tanjug
Foto: faktor.ba

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter