Izvor:
23.08.2016 u 23:55
0

NEĆE VIŠE DA ĆUTI: Zoran Marjanović, muž pokojne pevačice Jelene progovorio!

Rada Matić jednostavno ne želi da ostavi Marjanoviće na miru.

Odlučna da ubedi javnost da je porodica ubijene Jelene Marjanović direktno kriva za njenu smrt, negovateljica iz Austrije veoma je aktivna na društvenim mrežama i rado odgovara na pitanja novinara.

Grupa podrške Zoranu Marjanoviću osuđuje ovakvo ponašanje nepoznate žene, a i on se oglasio na svom profilu, progovorio zbog čega će je tužiti i napisao poduži post, koji prenosimo u celosti:

Najpre želim da pozdravim sve sa podrške. A, zatim bih se osvrnuo na izjave mombrila koji već duže vreme pokušava da unese pometnju u grupu. Za razliku od polusveta sličnog Njoj, smatram da Vam je jasno o kakvoj se ličnosti radi. Da se radi o gospodji sa dugogodišnjim uličnim stažom, što se da primetiti i po rečniku kojim se dotična služi. Evidentno je da se nije uspešno pokazala u negovanju austrijskih deka, verovatno zato što je tamo dosta velika konkurencija za "negovateljice". "Inspirisana" medijskim linčom, koji je bio usmeren ka mojoj nedužnoj porodici, rešila je da se prikaže u svetlu nekoga ko će da prosvetli čitav narod svojim beskrupuloznim predpostavkama i lažima i na taj način umanjiti pogrdne epitete koji je ceo život prate, u krugovima ljudi koji je poznaju. Idealno je poslužila kao paravan tabloidima, jer im je bio potreban neko neobavešten sa pravne strane, o tome koliku ogovornost nosi za svoje netačne izjave. Kao sto je okarakterisala moju časnu, srpsku – pravoslavnu porodicu kao sektu. Neuka gospodja, iz gluposti ulazi u sukob sa zakonom. Protiv nje su podnete prijave za razno, razne pretnje, klevetanja i uvrede. Dakle, ne dozvolite da Vam unosi pometnju, jedna penzionisana "negovateljica", na koju više ni njene deke, koje neguje ne reguju, pa im je puno da daju i deset eura za Radinu negu. Ocekujte da koristi sva moguca sredstva, da se domogne novina i sitne novčane nadoknade od urednistva. Svako ko ima imalo inteligencije, shvata da u njene bljuvotine mogu da poveruju samo njoj slični i ne spuštajte se na nivo jednog ruralnog planktona. Pozdrav svima. Zoran Marjanovic

HappyTv.rs
Foto: Facebook

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter